Zoek
Sluit dit zoekvak.

VS: Prostyle nieuwe avondjock KTU in New York City

Alexander Ricardo Santelises, beter bekend als DJ Prostyle, is de nieuwe avondman van 103.5 (W)KTU in New York City. Bij de dancezender volgt hij Mariana ‘Lulu’ Gonzalez en Marissa ‘Lala’ Gonzalez op, die vorige maand na zeven jaar vetrokken.

Prostyle is geen onbekende in de ether van New York City. Tot 2021 was hij music director en middagdeejay bij de hip-hopzender Power 105.1 (WWPR). Daarnaast heeft hij nog steeds zijn eigen mixshow op deze zender.

Momenteel presenteert Prostyle ook nog de dagelijkse middagshow op 95.7 The Beat (WBPT) in Tampa en de avondshow op 104.5 The Beat (W283AN). Ook maakt hij nog wekelijks mixen voor diverse hip-hop en Spaanstalige radiostations van iHeart Media.

Om te zeggen dat ik opgewonden ben, zou een understatement zijn”, aldus Prostyle. “Ik heb altijd een diepe passie gehad voor alle soorten muziek, en het feit dat ik dat nu kan bieden op een platform als KTU is een absolute zegen!” [RadioWereld.NL]