Zoek
Sluit dit zoekvak.

Morad El Ouakili eerder op de avond op NPO Radio 2 na vertrek Frank van ’t Hof

Morad El Ouakili maakt een verschuiving binnen NPO Radio 2 en neemt de vrijgekomen uren van Frank van ’t Hof over. Sinds vorig jaar was El Ouakili te horen van 22 tot 24 uur, maar vanaf maandag (29 januari) kruipt hij van 20 tot 22 uur achter de microfoon.

Foto: video still Youtube

Een heel mooi tijdstip,” zegt de deejay tegen het ANP. “Ik zit straks dichter op de dag en dat betekent voor mij meer luisteraars.

De wijziging komt voort uit het vertrek van Van ’t Hof, die samen met Wouter van der Goes de overstap maakt naar Veronica. Afgelopen dinsdag zwaaiden zij al af bij NPO radio 2, waardoor er dagelijks een gat van vier uur viel in de programmering. Van ’t Hof was sinds begin dit jaar tussen 20 en 22 uur te horen op NPO Radio 2, nadat Stefan Stasse geheel overgestapt was naar NPO Radio 5.

Zie ook: Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof al weg bij NPO Radio 2 (Update)

Jeroen van Inkel is vrijdag van 16 tot 20 uur te horen met ‘Rinkeldekinkel’ op NPO Radio 2. Op vrijdagmiddag was voorheen ‘Wout & Frank’ te horen. Vrijdag staat Van Inkel nu geprogrammeerd. Vooralsnog lijkt het om een eenmalige invalbeurt te gaan. Paul Rabbering nam deze week de avonduren van Van der Goes over. De definitieve invulling van die uren wordt later bekend. Ook is nog niet bekend wie het oude tijdslot van El Ouakili gaat overnemen.

Het vertrek van Van der Goes en Van ’t Hof heeft ook gevolgen voor de NPO Radio 2 Soul Night op zaterdagavond. Corné Klijn en Shay Kreuger nemen nu beiden drie uur voor hun rekening, waarna al om middernacht de Soul Night non-stop verder gaat. Saillant detail is dat begin dit jaar de presentatieblokken van de Soul Night juist werden teruggebracht van drie naar twee uur en ook afscheid genomen werd van Andrew Makkinga.  [RadioWereld.NL]