Search
Close this search box.

Radio Veronica stuurt luisteraars naar wereldconcerten

Februari is Concertmaand op Radio Veronica en daarom vliegt het station luisteraars naar de grootste artiesten op aarde: U2:UV Achtung Baby Live at Sphere in Las Vegas, Bruce Springsteen in San Francisco en Red Hot Chili Peppers in Toronto.

Elke week staat er een vliegtuig klaar voor vertrek naar één van de concerten van Radio Veronica’s Concertmaand. Van 12 tot en met 16 februari zijn er tickets voor U2 in Las Vegas te winnen. Van 19 tot en met 23 februari tickets voor Bruce Springsteen in San Francisco en van 26 februari tot en met 1 maart kaarten voor de Peppers in Toronto.

Om kans te maken voor tickets voor deze concerten, inclusief retourvlucht en hotelovernachting, dienen luisteraars het vluchtnummer te ontdekken. Dit vluchtnummer bestaat uit drie cijfers en is tussen 7 en 18 in stukjes (per cijfer) verstopt in muziek van de betreffende artiest. Dit vluchtnummer beginnende met RV dient naar de studio geappt te worden.

Uit alle goede inzendingen van die dag wordt één kandidaat geselecteerd en gebeld. Geeft hij/zij het juiste vluchtnummer door, dan wordt deze kandidaat gekwalificeerd voor de tickets. Op vrijdag wordt vervolgens uit alle vijf dagwinnaars van die week een winnaar voor de hoofdprijs geselecteerd. Neemt hij/zij de telefoon op, dan is de hoofdprijs binnen. [RadioWereld.NL]