Search
Close this search box.

Jim Kerr viert 50-jarig jubileum als ochtendjock in New York City

Radiodeejay Jim Kerr, niet te verwarren met de gelijknamige zanger van Simple Minds, viert deze week zijn 50-jarig jubileum als ochtendjock in New York City. Sinds 1974 is hij een vertrouwd geluid voor vele luisteraars op weg naar het werk.

Foto: video still

Kerr is sinds zijn 14e werkzaam in de radiowereld. In maart 1974 debuteerde hij op 22-jarige leeftijd in de ochtend WPLJ, dat toen nog een rockzender was. Ook toen PLJ transformeerde naar een hitzender als Power 95 bleef Kerr aan boord. In totaal werkte Kerr 12 jaar bij PLJ.

Via onder meer Country 103.5 en Mix 105 belande Kerr in 2002 bij Q104.3 (WAXQ). 22 Jaar later gaat nog steeds dagelijks de wekker voor de ‘Rock & Roll Morning Show’ op de classic rock zender.

Kerr en Q104.3 vieren deze week zijn jubileum in de ochtend met een serie special uitzendingen. Zo komen er diverse bekende radiodeejays langs bij Kerr, waaronder Howard Stern. De show wordt dan ook uitgezonden via het radiokanaal van Stern bij SiriusXM. Ook presenteert Kerr zijn programma een ochtend lang ‘From The Top Of The Empire State Building’ waar hij artiesten als Billy Joel, Jon Bon Jovi en Gavin Rossdale van Bush ontvangt. [RadioWereld.NL]