Zoek
Sluit dit zoekvak.

NPO Radio 2 schrapt Songfestival Top 50 na diskwalificatie Joost Klein

NPO Radio 2 heeft besloten zaterdag geen Songfestival Top 50 uit te zenden. Aanleiding is de diskwalificatie van Joost Klein, die Nederland zou vertegenwoordigen in Malmö. Het Eurovisie Songfestival zelf wordt zaterdagavond wel gewoon live uitgezonden op NPO Radio 2.

Foto: NPO Radio 2

De diskwalificatie van Joost Klein roept veel emoties op, ook bij de luisteraars van NPO Radio 2”, luidt de reactie van de zender. “Daarom is er tussen 18 en 21 uur volop ruimte voor reacties en de daarbij passende muziek. De Songfestival Top 50 met Bart Arens komt te vervallen.

Niels Hoogland gaat daarom zaterdagmiddag een uur langer door. Jasper de Vries dan vanaf 18 uur te horen. Vanaf 21 uur verslaan Caroline Borgers en Splinter Chabot op NPO Radio 2 wel gewoon live de finale van het Eurovisie Songfestival vanuit Malmö. [RadioWereld.NL]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *