Zoek
Sluit dit zoekvak.

NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot op Tweede Pinksterdag

NPO Radio 5 viert maandag 20 mei (Tweede Pinksterdag) de 80e verjaardag van Boudewijn de Groot. De radiozender staat uitgebreid stil bij De Groot. De jarige is ook te gast in de studio en vertelt de verhalen achter zijn liedjes.

Foto: YouTube Still

Dinsdag 14 mei zit De Groot precies 60 jaar in het vak. En op zijn verjaardag, maandag 20 mei, zijn door de dag heen in alle programma’s op NPO Radio 5 luisteraars te horen die vertellen over hun favoriete lied van de zanger.

Bert Kranenbarg staat in BertOp5 (van 16.00 tot 18.00 uur) ook volledig in het teken van De Groot. In het laatste uur is de toplijst van de meest aangevraagde liedjes te horen. De zanger is dan  aanwezig in de NPO Radio 5-studio en vertelt de verhalen achter de liedjes.

De Groot behoort steevast tot de hofleveranciers van de Evergreen Top 1000 van NPO Radio 5. Afgelopen jaar stond hij met twaalf nummers in deze lijst, met als hoogste notering ‘Avond’ op plek 5. [RadioWereld.NL]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *