Zoek
Sluit dit zoekvak.

Beiaardiers brengen op NPO 3FM eerbetoon aan Joost Klein

Wijnand Speelman heeft in zijn ochtendshow op 3FM beiaardiers, mensen die een beiaard of carillon bespelen, opgeroepen om dinsdag (14 mei) om 12.00 uur Europapa te spelen, als steunbetuiging voor Joost Klein.

Verschillende beiaardiers hebben zich al aangesloten bij de actie; in Nijkerk, Weesp, Groningen, Bergen op Zoom, Oldenzaal, Venlo, Leiden, Elburg, Hasselt, Doetinchem, Bussum en Hattem zal Europapa dinsdag via de klokken te horen zijn. Wie ook wil meespelen kan hier de bladmuziek van Europapa downloaden.

Leeuwarden sluit zich aan
Ook Leeuwarden, de geboorteplaats van Joost Klein, heeft zich aangesloten bij de actie. Zij spelen op dinsdag 14 mei om 12.00 uur Europapa op de klokken van het stadhuis als steunbetuiging voor Joost Klein.

Orgel Joke
Naast de beiaardiers in Nederland heeft ook Orgel Joke, bekend van haar pianofilmpjes op Instagram, zich aangesloten bij de actie van de ochtendshow. Zij zal om 12.00 uur Europapa vertolken op haar piano.

Europapa opnieuw 3FM Megahit
De deejays van 3FM hebben tevens collectief besloten om Europapa van Joost Klein opnieuw Megahit te maken. De deejays spreken hiermee hun steun uit naar Joost, die het nummer tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival niet mocht uitvoeren. Als 3FM Megahit wordt Europapa de hele week het meest gedraaide nummer op 3FM. [RadioWereld.NL]

Eén reactie

  1. En maar aandacht blijven besteden aan die Joost Klein.
    Reclame vliegtuigen de lucht insturen van ons belastinggeld afgelopen week wanneer trekt de politiek de stekker uit 3 FM ?
    We maken er gelijk een feestdag van ik heb helaas niet de middelen om zelf een vliegtuig de lucht in te sturen met TREK DE STEKKER UIT 3 FM !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *