Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Albert-Jan Sluis na 4 jaar weer even terug op Radio 10

Op Radio 10 was zaterdag- en zondagochtend voor het eerst in jaren weer eens de stem van Albert-Jan Sluis als presentator te horen. De deejay verving Silvan Stoet, die momenteel vakantie heeft. Sluis was voor het laatst in 2020 op het radiostation te horen.

Foto: video still

Stel je voor dat je ruim vier jaar niet gefietst hebt”, begon Sluis zaterdagochtend op Radio 10. “Al die tijd staat dat ding stof te vangen in de schuur. En dan, na vier jaar, besluit je om er gewoon weer op te stappen. Dat gaat dan waarschijnlijk wel een beetje stroef. Zo voel ik me ook een beetje vandaag. Ruim vier jaar geen radio gemaakt, dus alles is nog een klein beetje roestig. Maar radio is gelukkig net als fietsen: je verleert het niet en ik heb er ook nog eens hartstikke veel zin in.

Sluis debuteerde in 1997 op de landelijke radio bij 3FM. Daarna werkte de deejay onder meer voor Radio 10 Gold, Noordzee FM, Decibel en Caz. Daarnaast was hij regelmatig als invaller te horen op Radio 10, 100% NL en Radio Veronica.

De laatste jaren was Sluis vooral achter de schermen actief, maar nog altijd vrijwel dagelijks te horen op de radio. Niet als deejay, maar als stem in diverse radiocommercials. Naast voice-over werk verkoopt hij sinds 2020 ook reclamezendtijd op diverse radiostations. [RadioWereld.NL]