Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Miljuschka Witzenhausen vervangt Marieke Elsinga tijdens zwangerschapsverlof op Qmusic

Presentatrice, culinair expert en televisiekok Miljuschka Witzenhausen gaat Marieke Elsinga de komende maanden gaat vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Vanaf maandag 2 september is ze naast Mattie Valk te horen in de ochtendshow op Qmusic.

Foto: Qmusic

Elsinga maakte in februari bekend zwanger te zijn van een tweede kindje. “Ik ben erg blij dat Miljuschka de komende maanden op mijn stoel wil zitten. Het handboek ‘Hoe om te gaan met Mattie Valk’ ligt al klaar, dus ik kan met een gerust hart genieten van mijn verlof.”

Witzenhausen zegt vereerd te zijn de komende maanden Elsinga te mogen vervangen: “Begin dit jaar mocht ik als sidekick van Mattie al eens aanschuiven bij de ochtendshow en dat smaakte naar meer. Er zit een geweldig team dat goed op elkaar is ingespeeld en Marieke heeft de allerleukste plek van iedereen. Ik zie het als een mooi avontuur en een kans waar ik alleen maar ja op kon zeggen.

Donderdag 11 juli is voorlopig de laatste ochtend dat Elsinga te horen is. Daarna maakt Valk nog enkele weken samen met Domien Verschuuren de ochtendshow vanaf de Olympische Spelen in Parijs. [RadioWereld.NL]