Zoeken
Sluit dit zoekvak.

België: Robin Vissenaekens nieuwe programmadirecteur Play Nostalgie

Robin Vissenaekens is vanaf 22 juli de nieuwe programmadirecteur van de Vlaamse radiozenders Play Nostalgie en Nostalgie+. Dit heeft eigenaar mediahuis woensdag bekendgemaakt. De afgelopen acht jaar stond Vissenaekens aan het roer van concurrent Joe.

Maar in mei werd plotseling bekend dat Vissenaekens vertrok bij Joe. Toen gaf hij aan er naar uit te kijken nieuwe uitdagingen aan te gaan. En die is er sneller dan verwacht en bij concurrent Nostalgie. Hier neemt hij het stokje over van Jo Nachtergaele, die zich opnieuw wat meer op losse, creatieve en crossmediale projecten binnen de organisatie gaat concentreren.

Robin brengt een schat aan ervaring en passie voor radio mee naar zijn nieuwe functie”, zegt Tom Klerkx, CEO Radio bij Mediahuis. “Met zijn uitgebreide achtergrond in de radiowereld en zijn bewezen vermogen om succesvol innovatieve en luisteraarsgerichte programma’s te creëren, is hij de juiste keuze om onze mooie radiomerken en ons team verder de toekomst in te leiden.

Vissenaekens was sinds 2012 werkzaam bij Joe, na netcoördinator van de publieke hitzender MNM te zijn geweest. Bij Joe was hij eerst deejay om in 2016 hoofdproducer van Joe te worden, waarmee hij belast werd met de dagelijkse leiding.

Na in 2019 programmaleider van zowel Joe als Qmusic in Vlaanderen te zijn geweest, werd hij in 2020 benoemd tot channel manager van Joe. [RadioWereld.NL]