Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Nieuwslezer Marijke Ketel weg bij Radio 10

Nieuwslezer Marijke Ketel heeft Radio 10 verlaten. Afgelopen donderdag las ze haar laatste bulletin op de zender. “Het is geen makkelijke beslissing geweest mijn nieuwe baan. Ik ga jullie heel erg missen.

Foto: video still

Ketel las het afgelopen jaar op werkdagen de bulletins van 11 tot en met 14 uur tijdens de zogenaamde ‘office hours’ op Radio 10. Daarnaast gaf ze dagelijks in het programma van Jeroen Nieuwenhuize ‘Een dikke 10 weg’ aan een persoon die positief in het nieuws gekomen is.

Ook was Ketel regelmatig als vervanger te horen tijdens ‘Ekdom in de Morgen’ en ‘Somertijd’. Ze combineerde haar radiowerk overigens met Hart van Nederland in het weekend.

Wat Ketel nu gaat doen is nog niet officieel bekend, maar geruchten gaan dat ze naar Radio Veronica verhuist om vanaf september het nieuws te lezen tijdens de nieuwe ochtendshow met Gerard Ekdom. Ook Jeroen Nieuwenhuize leek daar tijdens haar afscheid op te hinten.[RadioWereld.NL]