Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Slam start de zomer met een nieuwe audiovormgeving (audio)

Slam is de zomer gestart met een nieuwe audiovormgeving. Vrijdag (21 juni) heeft het radiostation een nieuw jinglepakket in gebruik genomen. Pure Jingles tekende opnieuw voor de productie.

Het nieuwe jinglepakket vervangt het pakket dat in augustus 2022 in gebruik werd genomen.

Meer dan 130 cuts bevat het nieuwe pakket. Naast uuropeners zijn er ook ook Basic ID’s, Rapids, Hypers en Shotguns. Voor de zomer is, net als vorig jaar, een deel van de jingles ingezongen met ‘Boost Your Summer’. Na de zomer zijn dezelfde jingles op Slam te horen, maar dan met de gebruikelijke pay-of ‘Boost Your Life’.

Ook in de nieuwe vormgeving blijven Maurice Verschuuren en Kyra Macco de zenderstemmen.

Pure jingles is inmiddels huisleverancier van Mediahuis. Eerder dit jaar produceerde het bedrijf al het nieuwe jinglepakket van 100% NL. Daarvoor werd een pakket voor Sunlite afgeleverd. Geruchten gaan dat Pure momenteel ook bezig is met een pakket voor Radio Veronica. [RadioWereld.NL]