Radio 10 FM live vanuit Disneyland Parijs

Op zondag 17 en maandag 18 december zendt Radio 10 FM ‘live’ uit vanuit Disneyland Parijs. Op beide dagen komen de programma’s in de middaguren rechtstreeks vanuit dit magische themapark en laat de luisteraars de unieke kerstsfeer van Disneyland Parijs proeven.

Tijdens deze ‘live’ uitzendingen, gepresenteerd door Tom Mulder, wordt verslag gedaan van de speciale kerstshows, parades en alle andere kerstattracties die er in de maand december in het park te bezoeken zijn. Daarnaast zijn er twee keer per dag Disneyland Parijs-arrangementen voor 4 personen te winnen in de Disneyland Parijs Airline Quiz.

Santa Claus doet er nog een schepje bovenop want naast deze Quiz worden er ook fantastische Disney fun-pakketten en entreekaartjes weggeven op Radio 10 FM èn de website, www.Radio10.FM.

17 en 18 december: Radio 10 FM live vanuit Disneyland Parijs

Radio 10 FM is het gezelligste en één van de best beluisterde radiostations van Nederland waar je 24 uur per dag de grootste hits aller tijden hoort. Radio 10 FM richt zich primair op mannen en vrouwen van 20 tot 49 jaar en is in Noord- en Midden-Nederland te ontvangen via 103 FM (Groot-Rotterdam en Haarlem e.o. 103.3 FM) en in het hele land via de middengolf op AM 675. Radio 10 FM is ook in heel Nederland op de kabel te vinden. (M)