538 Report: Nickelback week en Van Inkel vanaf het strand

De verslagevers Cees en Robin van Radio.nl hebben het laatste nieuws van Radio 538 weer voor je op een rijtje gezet.

>> Nickelback week
Deze week is het Nickelback week op 538 en dat betekend dat er weer vele mooie prijzen rondom deze groep te winnen zijn. Hoor jij de nieuwe single “Too Bad” voorbij komen bel dan snel met 538 (0909 3000538) en sleep het Nickelback prijzenpakket in de wacht. Bovendien kwalificeer je je dan meteen voor de VIP-prijs: op 28 augustus naar het “Two days a week” festival in het Oostenrijkse Wiesen waar de groep zal optreden. Vrijdag maakt Erik de Zwart tijdens de Top 40 de winnaar bekend.

>> Van Inkel vanaf het strand
Deze week komt Rinkeldekinkel vanaf het strand in Bloemendaal. In strandtent “De Kust” ontvangt Jeroen van Inkel deze week een aantal gasten. Zo komt vanmiddag Olav Mol langs. Verder komt deze week o.a. Cindy Pielstrom langs. Daarnaast zal de bekende Amerikaan Heinz Curry langs komen om de luisteraars te voorzien van het allerlaatste nieuws uit de states.

Donderdagmiddag wordt de speciale strandweek afgesloten met een Barbecue. En die barbecue heeft alles te maken met de speciale prijsvraag die deze week loopt. Geef je eigen favoriete, gekke, smakelijke, exotische, niet voor de hand liggende curry combinatie door op Radio538.nl en maak kans op een Heinz Curry survival pakket. De inzender van het meest opvallende inzending wordt door Jeroen uitgenodigd om donderdag samen met een professionele de inzending klaar te maken. Bovendien wint hij/zij een BBQ Reis naar Lapland.

>> Grandmix: The disco edition
Mastermixer Ben Liebrand is de afgelopen maanden weer flink bezig geweest aan een Grandmix. Normaal gesproken gebeurt dit altijd aan het einde van het jaar en dan bevat de mix altijd alle hits van dat jaar. Dit keer is het een bijzondere editie namelijk Grandmix: The disco edition. In deze drie uur durende mix komen alle disco & dance classics uit de jaren ’70 en ’80 voorbij. Voordat de mix op cd in de winkels ligt is hij eerst te horen op Radio 538. Dit gebeurt vrijdag a.s. al tussen 18 en 21 uur!

Meer informatie over Ben Liebrand en zijn Grandmixen vind je op Liebrand.nl.

>> Robin Velderman niet langer op DJ-school 538
Robin Velderman meldt op zijn site (Veldertainment.tk) dat hij niet langer deel meer uitmaakt van de DJ opleiding van Radio 538. In de nacht van 21 juni maakte Robin zijn debut op Radio 538 als vervanger van Erwin van Rijn (eveneens afkomstig van de DJ-school van 538). Na evaluatie van deze uitzendingen is besloten de overeenkomst van de DJ school op te zegen.
De reden hiervoor is dat hij qua uitstraling niet voor 100 procent bij het station zou passen. Programmaleider Uunco Cerfontaine: “Robin is een hele goede diskjockey, maar als ik hem hoor presenteren heb ik niet het gevoel dat hij helemaal bij 538 past.” Verder is het zo dat er de komende tijd geen plaats vrij komt in de programmering. Dit omdat de contracten met de huidige 538-jocks net zijn verlengd.

Heb je de uitzendingen van Robin op 538 gemist en ben je toch wel nieuwsgierig op hoe het klonk kijk dan op Veldertainment.tk. Hier vindt een aantal airchecks van de uitzendingen.

>> Programmering Update & Kort 538 Nieuws
Niels Hoogland geniet nu ook van een welverdiende vakantie. Frank Dane verving hem maandag t/m donderdag. De vrijdagavond werd overgenomen door Dennis Ruyer en Juize door niemand minder dan Brainpower.

Omdat Edwin Evers op vakantie is, was “Het beste van Evers Staat Op” een beetje aangepast. Het programma werd namelijk (live) gepresenteerd door Martijn Kolkman. De door-de-weekse uitzendingen worden overgenomen door Gordon. En die draait overuren, want hij presenteert ook gewoon zijn weekendprogramma. Dat kwam afgelopen weekend vanaf de Marlboro Masters op Zandvoort.

Vanaf vrijdagavond is “The essential three” weer terug in de Powermix.

Zaterdagnacht hoor je in de Partynight het beste van Lovefields.

21 September wordt Trance Energy weer gehouden in Thialf Heerenveen. Een greep uit de (voorlopige) line-up: Blank&Jones, Johan Gielen, Dumonde en Astrid. Alle info vind je op id-t.com.

Johan Vlemmix is zaterdagavond gestart met zijn ‘Walk of life’ naar Rome. Dinsdag of woensdag hoopt Johan Eindhoven te bereiken. Elk weekend hoor je bij Rick van Velthuysen de laatste stand van zaken.

>> Superprijs
Donderdag maak je bij Jeroen Nieuwenhuize kans op een lang weekend Washington D.C. Je verblijft in een vijfsterren hotel en bepaald helemaal zelf wat je gaat doen.

>> De Schijven
Alarmschijf: Nickelback – Too bad
Dance Smash: Karaja – She moves
Meer info over de schijven vind je op Radio538.nl

>> Wanadoo Top 40
Zoals gewoonlijk weer een overzicht van de bovenste regionen van de enige echte:
1 (1) Tizano Ferro – Perdono (ex-Alarmschijf)
2 (2) Shakira – Underneath your clothes
3 (3) Elvis vs. JXL – A little less conversation
De klapperrr van de week: Tim DeLuxe met I just won’t do (ex-Dancesmash) op nummer 31.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama

Gerelateerde berichten