Radio 538 Report

Gelukkig is het toch nog grotendeels goed gekomen met de zomer in Nederland. De vooruitzichten voor deze week zien er ook nog vrij aardig uit. Om er voor te zorgen dat je niet oververhit raakt door de hoge temperatuur of de hete hits die 538 de hele dag draait, maak je deze week kans op verkoelende producten.

Zo maak je de hele week kans op een airconditioning en de nodige vocht in de vorm een zomervoorraad mineraalwater. Vrijdag gaat de hoofdprijs er uit: een zwembad voor 20 personen vol mineraalwater. Om dit feest helemaal compleet te maken krijg je er ook nog eens een poolparty met barbecue en 538 jocks bij. Meer info op Radio538.nl.

– Studentenkameractie
Ook dit jaar doet 538 weer wat aan de woningnood onder de studenten. Wederom maak je kans op een studentenkamer in jouw studiestad. Dit jaar geeft 538 maar liefst 6 kamers weg, inclusief inboedelverzekering en een maand studiebeurs Alles hierover vind je op Radio538.nl.

– Live38 on tour
Op vrijdag 10 september vind de derde editie van Live38 on tour plaats. Dit keer wordt Tilburg aan gedaan en zijn er optredens van Guus Meeuwis, Xander en Martin Buitenhuis (Vandikhout). Kaartjes kun je binnenkort winnen op 538.

– Programm Update & Kort 538 Nieuws
Sinds afgelopen maandag is Edwin Evers weer terug van vakantie. Dennis Ruyer is daarom na maanden weer terug op zijn oude stek: Greatest Hits. Vanaf vandaag is ook Rick Romijn weer terug en dus is het Evers team weer compleet.

Lindo Duvall verving afgelopen maandag Ruud de Wild. Lindo had overigens al ervaring met het vervangen van Ruud. Eind 1998 verving Lindo Ruud al eens in de Jungle.

Martijn Kolkman verving afgelopen zaterdagavond Jens Timmermans.

Vergeet niet dat 538 vanaf volgende week tijdelijk je dag omdraait. Twee weken lang hoor je dan Evers in de middag en is Ruud “je vriend in de morgen”. En daarmee krijgt Ruud na 6 jaar alsnog de kans om zijn missie af te maken. Evers & co brengen je iedere middag dan op de hoogte van de ontwikkelingen in Athene.

– Superprijs
Donderdagmiddag maak je bij Jeroen Nieuwenhuize kans op een Superreis naar de zon: 538 geeft namelijk een weekje Curaçao voor twee personen weg, waarbij je verblijft in een super-de-luxe villa.

– De Schijven
Alarmschijf: Ana Johnsson – We are
Dance Smash: The Sunclub – Boom boom
Meer info over de schijven vind je op Radio538.nl

>> De Top 40
Zoals gewoonlijk weer een overzicht van de bovenste regionen van de enige echte:
1 (1) O-Zone – Dragostea din tei
2 (2) Counting Crows & Blof – Holiday in spain
3 (5) Anastacia – Sick & tired

De Klapperrr van de week: Theo Maassen met “Doodsbedreiging” op nummer 28.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama.