Radio Veronica geeft haartransplantatie weg

Deejay Jeroen van Inkel van Radio Veronica geeft deze week in zijn programma ‘RinkeldeKinkel’ tussen 06.00 en 09.00 uur een haartransplantatie weg. In de ochtendshow speelt de deejay de hele week het nieuwe spel ‘Bald or Beautiful’,

In dit spelletje krijgen twee kandidaten op Radio Veronica dagelijks de vraag of een bekende wereldbewoner met een haarprobleem ‘Bald or Beautiful’ is. De winnaar krijgt van Radio Veronica een echte haartransplantatie. Radio Veronica gaat er van uit dat alleen mensen meedoen die het ook echt nodig hebben.
 
Radio Veronica deejay Jeroen van Inkel: “Luisteraars die wakker worden met haren op hun kussen, een te brede scheiding hebben of zelfs een complete landingsbaan op het hoofd hebben moeten deze week zeker luisteren naar mijn programma. Het wordt een te gekke week met vrees ik ook een boel haargrappen.” [Radiowereld.NL]