Wouter Bos te gast bij Ruud de Wild op Radio 538

Wouter Bos is donderdagmiddag te gast in het radioprogramma RuuddeWild.nl. Vanaf 17.00 uur zal de PvdA politicus aanschuiven in de 538 studio. Ruud de Wild zal Wouter Bos het DJ-vak proberen aan te leren.

Het bezoek van Wouter Bos aan het programma van Ruud De Wild maakt deel uit van een afspraak die beide heren eerder maakte. Als Ruud een keer uit zou zenden vanuit de Tweede Kamer, dan zou Wouter een keer plaatjes komen draaien bij Ruud in de studio.

Op donderdag 7 oktober presenteerde Ruud de Wild zijn populaire middagprogramma vanuit de oude tweede kamer. Hierin interviewde Ruud de Haagse politici op zijn geheel eigen manier. Naast Wouter Bos waren toen onder andere Lousewies van der Laan, Jan Marijnissen, Maxime Verhagen en Femke Halsema.

De uitzending is donderdag ook via de webcam van Radio 538 te volgen. [R.S./Radio.NL]