Robert Jensen krijgt eigen entertainmentprogramma

Ex-radiomaker Robert Jensen is vanaf volgende maand te zien in zijn eigen entertainmentprogramma. De talkshowhost komt in navolging van zijn site Snafu nu met een wekelijks studiomagazine. Naast Jensen zal ook sidekick Jan Paparazzi weer aanschuiven om Jensen te steunen. Jensen keert nog niet terug op de radio. Hij heeft nog geen radiostation gevonden waar hij een programma kan presenteren.

In het nieuwe tv-programma duikt Jensen met sidekick Jan Paparazzi achter de desk. Wekelijks bespreken ze op satirische wijze het laatste entertainmentnieuws. Elke aflevering schuift een correspondent aan die reportages in showbizzland heeft gemaakt. Ook is er ruimte voor een deskundige die zijn of haar kijk op het nieuws geeft.

‘Snafu Tv’ gaat vrijdag 9 april van start. Ruim een week eerder keert Jensen terug met zijn programam ‘Jensen’ op RTL5. Vanaf donderdag 1 april nemen gasten uit de showbizz, politiek en sport weer plaats op de rode bank.

Insiders uit de radiowereld verwachten niet dat Robert Jensen, voorheen ook radio deejay op Veronica, Yorin FM en Noordzee FM, ooit nog terug komt op de landelijke radio. [Radio.NL/Novum]