Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kreuning commercieel directeur E Power Radio

Nico Kreuning is per 1 oktober 2011 commercieel directeur van E Power Radio. Kreuning was eerder 12,5 jaar verbonden aan Radio 538 als commercieel en algemeen directeur en daarna als adviseur voor Q-music en Slam FM.

“In de uitdagende radiomarkt laat E Power als één van de weinigen een sterke commerciële groei zien. Dit is te danken aan het sterk gestegen luisteraandeel dat de bij E Power betrokken radiostations gezamenlijk realiseren en een solide salesteam waar radio “in de genen zit”. Ik vind het erg leuk om deel uit te maken van dit team met als doel deze groei te continueren en de positie van E Power binnen de radiomarkt te versterken”, licht Nico Kreuning toe aan Adformatie.

Het verkrijgen van een FM-frequentie voor Arrow Jazz FM is voo Kreuning onder meer de reden om het team van E Power Radio te versterken. Daarnaast onderzoekt E Power de mogelijkheid tot uitbreiding van de activiteiten op het terrein van digitale radio via internet, mobile phone en DAB.

Jan Lagrouw, directeur van E Power: “Naast het feit dat ik Nico al heel lang ken als een een heel prettig mens die past binnen de cultuur van ons bedrijf, heeft hij ook een enorme kennis van de radiomarkt waar wij graag gebruik van maken. De radiomarkt is ondanks de economische situatie stabiel maar zeer turbulent. Dan is de aanval de beste verdediging.” [Adformatie/Maarten Hafkamp/RadioWereld.NL]