Nieuwe programmering voor Wild FM Hitradio

Wild FM Hitradio is deze week gestart met een nieuwe programmering. De afgelopen weken heeft de Noord-Hollandse radiozender nieuwe namen aangetrokken om het aantal gepresenteerde uren weer op peil te krijgen.

Nieuwe programmering voor Wild FM Hitradio In april van dit jaar stapte bijna het volledige deejayteam op, nadat het radiostation was overgenomen door Bas Emons.

Inmiddels is een groot deel van dit team te horen op de internetzender Decibel Live.

Sinds de overname presenteert Jurgen Rijkers de dagelijkse ochtendshow op Wild FM Hitradio. Rijkers scoorde in de jaren ’90 grote hits als DJ Jurgen met “Beter off Alone” en “Higher & Higher.” Rijkers presenteerde in het verleden ook al de ochtendshow bij Fresh FM.

De  middagshow tussen 16 en 18 uur kwam in handen van Wouter Kooiman. De afgelopen jaren presenteerde hij ‘Wild Classics’ tussen 9 en 12 uur. Deze uren worden nu gepresenteerd door Frank Schildkamp.

Terug op het oude nest is Dimitris Kops. Hij is sinds afgelopen week elke werkdag tussen 12 en 16 uur te horen. Daarnaast is Kops sinds kort ook in het weekend op Slam te horen.

Op vrijdagavond is als vertrouwd de ‘Wild Weekend Mix’ met DJ Dirty Valente te horen, gevolgd door een nieuw programma: “Wild On Fire” met Erwin van der Bliek.

Vanaf volgende maand wordt ook het weekend verder ingevuld. Dan start onder meer de ‘Wild 40‘ met Peter van Leeuwen, die net als Van der Bliek en Rijkers bij Fresh FM vandaan komt. Ook Van der Bliek zal op zaterdagavond te horen zijn, terwijl Tijn Verkerk en zijn ‘Wild Midnight Mix’ de zaterdagnacht inluidt.

Binnenkort hoopt Wild FM Hitradio ook haar steunzender in Almere op 97.4 FM in de lucht te brengen. [Radiowereld.NL]
Foto: Wild FM