Search
Close this search box.

Programma Wilfred, Johan en René bij Veronica heet VI: Veronica Inside

De populaire voetbaltalkshow van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp krijgt na de verhuizing naar Veronica een nieuwe naam: Veronica Inside. Bekende initialen dus voor de vele trouwe fans van het uitgesproken trio. Vanaf 10 augustus is Veronica Inside elke maandag en vrijdag te zien bij Veronica.

Programma Wilfred, Johan en René bij Veronica heet VI: Veronica Inside In de bekende opstelling bespreken Wilfred, Johan, René en wisselende (vaste) gasten de opvallendste ontwikkelingen op de Nederlandse en buitenlandse voetbalvelden.

Maar ook voor andere zaken die ter sprake komen mag de kijker een uitgesproken analyse verwachten, met hier en daar een knipoog en altijd met een sausje van voetbalhumor overgoten.

In 2011 ontving hun programma de prestigieuze publieksprijs de Gouden Televizier-Ring en in 2017 won Wilfred de Zilveren Televizier-Ster voor beste presentator. In maart van dit jaar kondigen de heren hun overstap van RTL 7 naar Veronica aan, waar ze een contract hebben getekend voor vier jaar. [Radiowereld.NL]