Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wietze de Jager: Bij Shownieuws ligt mijn interesse niet

De vaste kijker van Shownieuws op SBS6 zal het vast al zijn opgevallen dat Wietze de Jager al enige tijd het programma niet meer presenteert. Met stille trom is hij vertrokken. Tijdens de ochtendshow op Radio Veronica deed hij een boekje open over zijn vertrek. “Ik ben gewoon echt een radiomaker.”

Wietze de Jager: Bij Shownieuws ligt mijn interesse niet In oktober 2017 kroop de huidige lunchdeejay van Radio 538 voor het eerst achter de presentatiedesk van Shownieuws.

Ook ging hij andere programma’s presenteren op SBS6. De deejay zat in die periode thuis vanwege de breuk met zijn oude werkgever Qmusic.

Maar zijn tv-werk voor SBS6 staat nu op een heel laag pitje. “Ik vind tv niet zo leuk”, zo verklaart De Jager. “Wel als het in het verlengde ligt van wat ik doe. Iets met een muziekquiz vind ik wel heel gezellig.” De deejay maakt namelijk nog wel programma’s voor TV538.

Shownieuws is echter hele andere koek. “Daar ligt mijn interesse gewoon niet zeg maar. Mensen op de redactie zijn daar heel druk mee bezig, maar ik kan er niet de ambitie en motivatie voor geven zoals ik die geef bij de radio.” [Radiowereld.NL]
Foto’s: video still 538 en Radio.NL