Sublime komt met September Specials op vrijdag en zaterdag

Radiozender Sublime komt vier weken lang met zogenaamde ‘September Specials’ op vrijdag- en zaterdagavond. Elke week staan deze specials in het teken van een ander muzikaal thema. Komend weekend (3 en 4 september) is het thema: Sublime Classic Albums.

Komende vrijdag draait Angelique Houtveen tussen 19 en 21 uur verschillende tracks van de beste funk, soul en jazz albums ooit gemaakt.

Op zaterdagavond kruipt Jaap Brienen achter de microfoon. Volgens Sublime zit het “programma vol met tracks van echte legendarische en classic funk, soul en jazz albums.

Zo worden er zeker nummers gedraaid van onder andere Songs In The Key Of Life van Stevie Wonder, Kind of Blue van Miles Davis, Aretha Now van Aretha Franklin, Back To Black van Amy Winehouse en What’s Going On van Marvin Gaye.”

Ook geven Houtveen en Brienen een kijkje in de totstandkoming van de albums en bijzondere verhalen die bij de opnames ontstaan zijn. Aansluitend worden de speciale muzikale thema’s verwerkt in de mixen van ‘The Sublime WeekendMix’ door Turne Edwards en ‘The Groove’ door Rob Manga. [RadioWereld.NL]

De overige weekenden in september op Sublime staan in het teken van:

10 en 11 september van 19 – 21: Sublime Funk & Disco
Een greep uit de lekkerste funk- en discoplaten met hun bijzondere verhalen gepresenteerd door Francis Broekhuijsen.

17 en 18 september van 19 – 21: Sublime Nedersoul
Tracks van alleen maar Nederlandse artiesten uit de funk, soul en jazzscene gepresenteerd door Angelique Houtveen.

24 en 25 september van 19 – 21: Sublime Originals
De originele Sublime hits, die andere artiesten hebben gecoverd, gesampled of gebruikt om nieuwe hits mee te maken gepresenteerd door Jaap Brienen.