NPO Radio 2 collecteert platen en verhalen voor KWF

NPO Radio 2 zet zich ook dit jaar in voor de Collecteweek van KWF Kankerbestrijding. Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 september maken de NPO Radio 2-deejays 100 uur radio voor KWF. Aandacht voor mooie verhalen en bijpassende platen staan deze dagen centraal.
De uitzendingen komen tijdens de Collecteweek vanaf een vakantiepark in Drenthe, waar de deejays bijzondere gasten en luisteraars ontvangen.100 uur voor KWF start op maandag 6 september om 14.00 uur met een optreden van de Belgische rockband Novastar.

Vanaf dat moment maken de deejays niet alleen honderd uur radio, maar organiseren zij ook activiteiten op het vakantiepark om de mensen die dat verdienen een mooie dag te bezorgen.

Zo organiseren Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof op woensdagmiddag een kindermiddag. Op donderdag regelen zij een heuse bruiloft. En Bart Arens speelt de Bart’s Crazy Piano Intro Quiz. Gijs Staverman start met Stavermans Discoshow.En Annemieke Schollaardt organiseert een vossenjacht. Optredens zijn er van Maan, de 3JS, Alain Clark en Blaudzun, Jett Rebel, Son Mieux, Miss Montreal, Racoon en Douwe Bob. 100 Uur voor KWF op NPO Radio 2 duurt tot en met vrijdag 10 september 18.00 uur. [RadioWereld.NL]