Bert van Leeuwen presenteert vernieuwde zondagmorgen bij de EO

Bert van Leeuwen krijgt een vast tv-programma op zondagmorgen op NPO 2. Vanaf zondag 9 januari presenteert hij voor het eerst het nieuwe wekelijkse programma ‘EO Life’. In dit gloednieuwe ‘zingevingsmagazine’ ontvangt Bert gasten die komen vertellen over geloof, de kerk en hun persoonlijke verhalen.

Met de komst van ‘EO Life’ verdwijnen de de tv-programma’s BEAM-kerkdienst, maar ook ‘Zie Je Zondag’, ‘Nederland Zingt Dichtbij’ en de zondagse uitzending van EO Metterdaad.

Met Bert van Leeuwen als presentator hoopt de EO een herkenbaar, inspirerend programma op de zondagmorgen te maken dat voor een breed publiek, christelijk en seculier, interessant en relevant zal zijn.

Presentator Bert van Leeuwen: “Ik kijk echt uit naar het maken van dit programma! Het is een mooie afwisseling van gasten en muziek en een aantal vaste rubrieken. Ik hoop op mooie gesprekken met boeiende gasten over wat ze meemaken en geloven. Ik ben nieuwsgierig naar hun verhalen en ik hoop dat we deze in een ontspannen en gezellige sfeer kunnen presenteren. Zo zijn we met ‘EO Life’ hopelijk een mooi inspirerend startpunt van de week.”

‘EO Life’, vanaf zondag 9 januari van 09.15 tot 11.50 uur op NPO 2 te zien, dit wordt onderbroken door een Eucharistieviering. [RadioWereld.NL]