Dit zijn de eerste gasten van ‘VI Vandaag’ bij SBS6 in 2022

Het VI trio is vanaf maandag 10 januari iedere werkdag om 21.40 uur te zien op SBS6 met een dagelijkse liveshow. In het nieuwe tv-programma ‘VI Vandaag’ geven Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp dan hun kijk op het nieuws en de actualiteit.
Dit zijn de eerste gasten van 'VI Vandaag' bij SBS6 in 2022 Dagelijks zullen ook diverse gasten aan tafel zitten om samen met VI trio zaken te bespreken die Nederland die dag bezighoudt.Özcan Akyol, Leonie ter Braak, Bram Moszkowicz, Fred Teeven, Chatilla van Grinsven en Wouter de Vries zijn de gasten die in 2022 regelmatig aan tafel plaats nemen.

In VI Vandaag blijven sport, en voetbal in het bijzonder, belangrijke onderwerpen aan tafel, maar ook praten de VI mannen met elkaar over politiek, entertainment en meer. Ook schuiven er aan de bar geregeld experts uit verschillende gebieden aan om het laatste nieuws te duiden en de gespreksstof aan tafel verder te voeden.

Dit zijn onder andere Sam Hagens, Bas Nijhuis, Raymond Mens en Martijn Krabbendam.

Foto: William Rutten

Marco Louwerens, Directeurtje Televisie: “VI Vandaag is voor mij een bijzondere maar toch ook logische volgende stap met Johan, René en Wilfred. Naast voetbal kwamen de afgelopen jaren al steeds meer andere onderwerpen ter tafel, van entertainment tot politiek; Wil je echt boven op de bal zitten, dan is een dagelijkse show het juiste vehikel. Altijd met hun unieke kijk op de wereld, humor, de nodige relativering, maar ook altijd met een ongezouten mening en authentiek. Een spannende nieuwe stap voor SBS6, waar ik me enorm op verheug.” [RadioWereld.NL]