Vandaag Inside vanaf maandag met Johan Derksen terug op SBS6 (Update)

Johan Derksen heeft woensdag aan het Algemeen Dagblad bevestigd dat ‘Vandaag Inside‘ na de enorme kaarsenrel terug keert bij SBS6. Ook Derksen zelf schuift vanaf maandag weer aan naast René van der Gijp en Wilfred Genee. SBS6-eigenaar Talpa Network zelf noemt de berichtgeving rondom de terugkeer voorbarig.

Foto: video still Youtube

Eén van de best scorende programma’s op SBS6 stopte twee weken geleden vanwege een mediarel rondom Derksen.

Hij zei toen in een uitzending dat hij in de jaren 70 een bewusteloze vrouw met een kaars zou hebben gepenetreerd. Derksen zegt nu dat het trio is opgestapt omdat het geen rugdekking kreeg van de Talpa-directie. Die plooien zijn nu gladgestreken, aldus Derksen tegen het AD.

Update
Volgens Talpa Network staat een terugkeer echter nog niet vast. “De berichtgeving met betrekking tot een terugkeer van het programma Vandaag Inside op SBS6 is voorbarig“, laat een woordvoerder aan RTL Boulevard weten. “We hebben afgelopen zondag een goed gesprek gehad met de mannen om in alle rust terug te kijken op de afgelopen weken en hetgeen gebeurd is. Zodra er meer nieuws te melden is komen we hier vanuit SBS6 op terug.” [RadioWereld.NL]