Search
Close this search box.

Qmusic geeft tickets weg voor zomerfeest in Scheveningen

Qmusic viert in september ‘Het Grootste Zomerfeest van Nederland’. Het zomerfeest vindt plaats op zaterdag 3 september op het strand van Scheveningen. En luisteraars van Qmusic kunnen daarvoor ook weer tickets winnen.

Foto: Qmusic

Onder andere Guus Meeuwis, Antoon, Flemming, Snelle, Meau en Kraantje Pappie staan dan op het podium van Het Grootste Zomerfeest van Nederland.

De presentatie van Het Grootste Zomerfeest van Nederland is in vertrouwde handen van deejay Domien Verschuuren.

Organisator van het zomerfeest is ‘Live on the Beach’. In 2020 vierde het station zelf feest op het strand. Dat was op Texel voor honderd luisteraars. Toen waren er optredens van onder anderen Miss Montreal, Maan, Rolf Sanchez en Davina Michelle. [RadioWereld.NL]