100 Nederlanders op eiland op jacht naar één miljoen euro

Een onbewoond eiland. 100 wildvreemden. 2 maanden overleven. En één miljoen euro aan prijzengeld. Dat zijn de pijlers van het nieuwe survival realityprogramma ‘Million Dollar Island‘. Maar overleven in de wildernis met minimale middelen is niet het enige waar het om draait.

Foto: video still Youtube

Elke deelnemer start met een polsbandje dat 10.000 euro waard is. Met het spelen van spellen kunnen de eilandbewoners polsbandjes winnen en verliezen. Ze kunnen ook bandjes krijgen. Als iemand opgeeft en vertrekt omdat het te zwaar wordt, moet hij zijn bandje(s) weggeven aan één van de achterblijvers. Zo kan vriendschap een fortuin opleveren.

Welke eilandbewoners houden het tot het einde vol en met hoeveel geld verlaten zij het eiland? Million Dollar Island is vanaf zondag 6 maart om 21.30 uur te zien op SBS6. Vanaf één uur na uitzending is de aflevering ook beschikbaar op Amazon Prime Video.

Million Dollar Island wordt gepresenteerd door Dennis van der Geest. Op Prime Video is vanaf één uur na de uitzending op SBS6 ook de napraatshow ‘Million Dollar More’ te zien, gepresenteerd door Giel de Winter. [RadioWereld.NL]

Foto: video still Youtube