Search
Close this search box.

Hila Noorzai keert terug bij de radio, aan de slag bij NPO Radio 1

Bijna anderhalf jaar na haar vertrek bij Qmusic keert Hila Noorzai terug bij de radio. Vanaf januari maakt ze deel uit van het team van ‘EenVandaag Radio’ op NPO Radio 1. Tegelijkertijd heeft Noorzai een exclusief contract met AvroTros getekend.

Foto: AvroTros / Ruud Baan

Noorzai zei in augustus vorig jaar, na jaren bij Qmusic te hebben gepresenteerd, de radio gedag om de overstap te maken naar televisie. Daar ging ze aan de slag als journalist bij EenVandaag.

Ook presenteerde Hila voor AvroTros het innovatieprogramma ‘De wereld van morgen’ en leidde ze de persconferenties van het Eurovisie Songfestival 2021 in Rotterdam Ahoy.

Hila is een groot talent en maakt een stormachtige groei door”, aldus Bart Barnas, mediadirecteur bij AvroTros. “Haar gedrevenheid, enthousiasme en maatschappelijke betrokkenheid passen zeer goed bij AvroTros. Nederland gaat in de komende jaren veel van Hila horen en zien.” [RadioWereld.NL]