Mark Koster krijgt mediarubriek op BNR

Journalist Mark Koster presenteert vanaf donderdag (9 december) voor BNR een mediarubriek bij het middagprogramma ‘In de Middag’. Koster was tot voor kort met zijn mediarubriek te horen bij WNL op zaterdagmiddag op NPO Radio 1.

Aan die rubriek kwam onverwachts een einde als gevolg van kritisch onderzoek dat Koster momenteel doet naar de publieke omroep voor het platform ‘Follow The Money’.

Volgens WNL-directeur / hoofdredacteur Bert Huisjes zou het “met zo’n aangekondigde omvangrijke publicatiereeks journalistiek ongemakkelijk zijn om het hier niet over te hebben.”

Volgens BNR-hoofdredacteur Mireille van Ark staat BNR “voor scherpe en onafhankelijke journalistiek, Mark Koster past daar prima bij”. Daarom zal zijn mediarubriek vanaf donderdag gedurende twee maanden dagelijks om 17:15 uur te horen zijn op BNR Nieuwsradio. [RadioWereld.NL]