Sublime Ochtendshow en The Sublime Experience voortaan uur langer

De ochtendshow van Sublime duurt vanaf maandag (3 januari) een uur langer. Jaap Brienen start voortaan elke ochtend een uur vroeger en is hierdoor elke werkdag tussen 06.00 en 10.00 uur te horen. ‘The Sublime Experience’ verhuist naar de late avond.

Kickstart van de werkdag
In het laatste uur van ‘De Sublime Ochtendshow’ zorgt Brienen vanaf maandag voor een leuke start van de werkdag. HElke ochtend tussen 09.00 en 10.00 uur draait hij 5 platen die passen bij de start van de werkdag. Luisteraars kunnen ook suggesties doorgeven aan Sublime.

Francis Broekhuijsen start niet meer om 19.00 uur met zijn Sublime Experience, maar om 21.00 en gaat tot middernacht door.

Sublime Classics in de avond
Tussen 19.00 en 21.00 uur is van maandag tot en met donderdag namelijk een nieuw non-stop programma te horen: Sublime Classics. Na het avondeten komen bekende artiesten uit de funk, soul en jazz, zoals Otis Redding, Erykah Badu, George Benson en Leon Bridges voorbij.

Op dit moment herhaalt Sublime nog steeds de Top 1000. Deze lijst wordt tot en met zondag 2 januari uitgezonden op Sublime, elke dag tussen 07:00 en 19:00 uur. [RadioWereld.NL]