Search
Close this search box.

Angela Groothuizen volgt Tineke de Nooij op bij NPO Radio 5

Angela Groothuizen presenteert vanaf zaterdag 5 februari haar nieuwe radioshow ‘Angela’ bij Omroep Max op NPO Radio 5. Met dit radioprogramma wordt het tijdslot van TinekeShow ingevuld. Angela is vanaf 5 februari elke zaterdag te horen tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 5.

Foto: Roland J. Reinders

Angela Groothuizen: “Vanaf februari mag ik elke zaterdag tussen 12.00 en 14.00 uur bij Max op NPO Radio 5 met de luisteraars een korte vakantie vieren. Hier kijk ik enorm naar uit! We gaan goede muziek, mooie verhalen en veel liefde en vrolijkheid brengen.’

Omroep Max-directeur Jan Slagter: “Ik ben verheugd met de komst van Angela bij Max. Met haar rijke muziekachtergrond, fijne persoonlijkheid en eigen geluid belooft de zaterdagmiddag een feest te worden.’’

Met het aantrekken van Angela is het tijdslot van De Nooij, die eind oktober onverwachts stopte, weer permanent ingevuld. Komende zaterdagen is TinekeShow nog te horen tussen 12.00 en 14.00 uur met Erik de Zwart op NPO Radio 5. Op zaterdag 29 januari neemt De Nooij met een extra lange feestelijke uitzending afscheid. [RadioWereld.NL]