Search
Close this search box.

RegioNED ook te zien bij Omroep Max op NPO 2

RegioNED, een tv-programma van de dertien regionale publieke omroepen, zendt elke week de beste en meest opmerkelijke verhalen van de regionale omroep uit. Sinds afgelopen vrijdag is RegioNED ook te zien bij Omroep Max in ‘Noord-Zuid-Oost-West’ om 18.28 uur op NPO 2.

RegioNED wordt gemaakt door Bureau Regio, het journalistieke samenwerkingsverband tussen de dertien regionale omroepen en de NOS.

Matthijs Nieuwenhuijs, hoofdredacteur Bureau Regio: “RegioNED vertelt verhalen van mensen die normaal niet in het nieuws zijn. Opmerkelijke verhalen over klein geluk of klein leed. Mooie, grappige, ontroerende gebeurtenissen van mensen uit alle regio’s krijgen volop de ruimte bij RegioNED. De kracht van het programma is dat het juist gaat over gewone mensen van dichtbij.

NPO 1 Extra
Het programma werd al elke week uitgezonden door acht regionale omroepen. Opmerkelijk is dat het vanaf 17 januari ook dagelijks om 12.45 uur te zien op het NPO 1 Extra. Dit is een digitaal themakanaal van de publieke Omroep waarvoor de kijkers vaak extra moeten betalen. Het is daarnaast ook te zien via de NPO app, op kanaal 81 bij de grote kabelaars en via NLZIET. [RadioWereld.NL]