Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nick Cannon terug op de radio in New York City

Nick Cannon keert na 10 jaar afwezigheid terug in de New Yorkse ether. Vanaf maandag (21 februari) is hij elke werkdag tussen 10 en 14 uur te horen op de classic hip-hopzender 94.7 The Block (WXBK), die daarmee gelijk het eerste gepresenteerde programma introduceert.

Foto: video still Youtube

The Block kwam in oktober 2021 in de plaats van de countryzender Nash FM. Na vier maanden komt er nu een einde aan uitsluitend non-stop muziek (en reclame) op de zender.

Het programma van Cannon wordt niet exclusief gemaakt voor The Block. Het is een zogenaamd syndicated programma dat al door stations in onder meer Los Angeles, Portland, San Antonio en Louisville uitgezonden. De ex van Mariah Carey levert de praatjes aan, terwijl de stations zelf de plaatjes tussen de praatjes bepalen.

Met het toevoegen van Cannon op The Block keert hij na 10 jaar terug op de radio in de Big Apple. Van januari 2010 tot februari 2012 presenteerde hij de ochtend op de toenmalige hitzender 92.3 Now. In 2019 debuteerde Cannon in de ochtend op Power 106 (KWPR) in Los Angeles, waar hij bijna twee jaar lang de ochtend presenteerde. Sinds afgelopen zomer is hij overdag te horen op de zender. [RadioWereld.NL]