Search
Close this search box.

NPO 3FM maakt genomineerden van 3FM awards bekend

De genomineerden van de 3FM Awards zijn bekend. Ook dit jaar reikt NPO 3FM weer prijzen uit aan de beste artiesten die op 3FM te horen zijn. Deze editie gaan S10 (Nederlandse inzending Eurovisie Songfestival) en Goldband aan kop met beiden 3 nominaties. Antoon, Meau, Snelle en Son Mieux maken ieder kans op 2 awards.

De 3FM-luisteraars kunnen helpen door ook hun stem uit te brengen. Op de avond van de uitreiking zullen ook weer diverse bands optreden in 013 Poppodium in Tilburg waaronder Kensington, S10 & Froukje, Goldband, Meau en Kris Kross Amsterdam met Antoon en Sigourney K.

Alle genomineerden 3FM Awards
– Beste Artiest: Snelle, S10, Jett Rebel, Maan en Froukje.

– Beste Groep: De Staat, Chef’Special, Goldband, Son Mieux en Kensington.

– Beste Song: Rondé – Hard To Say Goodbye, Goldband – Noodgeval, Meau – Dat heb jij gedaan, S10 – Adem je in en Snelle – In mijn bloed.

– Beste Album: The Vices – Looking For Faces, Son Mieux – The Mustard Seed, Goldband – Betaalbare romantiek, Ronnie Flex – Altijd samen en Wies – Het is een Wies

– Beste Samenwerking: Bazart ft. S10 – Onderweg, Martin Garrix ft. Bono & The Edge – We Are The People en Kris Kross Amsterdam, Antoon & Sigourney K. – Vluchtstrook

– 3FM Talent: Meau, Antoon en Banji

Naast deze prijzen worden ook de ‘3FM Legend Award‘ en ‘De Schaal van Rigter‘ (meeste airplay) uitgereikt. Dit gebeurt op donderdag 24 maart live vanuit 013 Poppodium in Tilburg. Op zaterdag 26 maart is er om 22.10 uur een registratie te zien op NPO 3. [RadioWereld.NL]