Ode aan 20 jaar Nederlandse musicals tijdens jubileumeditie Musical Awards

AvroTros zendt op donderdag 28 april live vanuit RTM Stage, de theaterzaal van Rotterdam Ahoy, de jubileumeditie uit van de Musical Awards: ‘20 jaar Musical Awards – The Greatest Show’. Voor de 20e keer worden daar awards uitgereikt. Ook blikt presentator Frits Sissing terug op de afgelopen edities van het gala.

AvroTros

De jubileumeditie van het 20 jaar Musical Awards Gala is een live show met optredens die speciaal voor dit gala zijn gemaakt. Ook is er een optreden van drie generaties solisten uit drie verschillende Nederlandse producties uit Les Misérables.

Bij het 20 jaar Musical Awards Gala worden de diverse jury awards uitgereikt. Pia Douwes krijgt dit jaar de Oeuvre Musical Award tijdens het gala. ‘20 Jaar Musical Awards – The Greatest Show’ start om 20.35 uur op NPO 1.

De Musical Awards worden uitgereikt door Fenna Ramos, Angela Schijf, Ahmed Aboutaleb, Kjeld Nuis, Irene Schouten, cabaretduo Yentl en de Boer, Anna Gimbrère en Diederik Jekel. [RadioWereld.NL]