Jules van Hest aan de slag als invaller bij Radio 10 (audio)

Jules van Hest is deze zomer als invaller te horen op Radio 10. Afgelopen weekend debuteerde hij als vervanger van Dennis Verheugd. “Wat een waanzinnig weekend was dit”, blikt Van Hest terug. “Radiobloed voor het leven!

Foto: video still stream Radio 10

Een woordvoerder van Talpa Network bevestigt dat Van Hest de komende zomerperiode vaker te horen is op Radio 10.

Van Hest werkte in het verleden voor onder meer Radio 538, Hot Radio, Radio Veronica en Dolfijn FM op Curaçao. Van 2014 tot en met 2017 was Van Hest te horen op Qmusic Limburg. Tegenwoordig verhuurd hij zich onder meer als DJ voor feesten.

Begin vorig jaar was Van Hest op tv te zien, nadat hij met zijn gezin een Engelse mortiergranaat in de bossen bij Groesbeek had gevonden. [RadioWereld.NL]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.