Laatste uitzending Partij voor de Vrijdag op 3FM live vanuit Cuijk

Rob Janssen en Wijnand Speelman trekken voor de laatste uitzending van ‘Partij voor de Vrijdag’ naar het zuiden van het land. Het vrijdagavondprogramma is op 2 september voor het laatst te horen op 3FM en die speciale uitzending komt vanuit de schouwburg in Cuijk.

Foto: Adriaan van de Polder

Partij voor de Vrijdag stopt, omdat Janssen en Speelman vanaf maandag 12 september de nieuwe ochtendshow op 3FM presenteren. Jamie Reuter en Olivier Bakker presenteren vanaf dan de vrijdagavond.

Tijdens ‘De Laatste Uitzending’ van Partij voor de Vrijdag komen veel oude bekenden en vrienden van de show langs. Maar ook luisteraars kunnen bij de show aanwezig zijn. Kaartjes kosten 12 euro inclusief een drankje.

Partij voor de Vrijdag is sinds 2018 te horen op 3FM. In eerste instantie presenteerde Janssen de show met sidekicks Pieter ‘de bode’ Kok en ‘Ceremoniemeester’ Mark Versteden. In 2020 vertrok Versteden, een jaar later Kok. Lideke de Vries werd producer en sidekick van de show.

In maart 2021 kwam Speelman het team versterken en wordt de show in duovorm gepresenteerd. Ook is de show elke vrijdagavond live te volgen op NPO1 extra.

Vrijdagavond werd overigens bekend dat De Vries niet meeverhuist met Janssen en Speelman naar de ochtend. [RadioWereld.NL]