Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mediajournalist Rob Goossens op De Perstribune

Mediajournalist Rob Goossens is zondag te gast in het media- en sportprogramma ‘De Perstribune’ op NPO Radio 1 van 12.00 tot 14.00 uur. Goossens is vooral bekend om zijn ongezouten meningen over tv-programma’s en BN’ers achter de desk van RTL Boulevard, waar hij regelmatig aanschuift als duider van het entertainmentnieuws.

Tegenwoordig werkt Goossens als mediajournalist voor Veronica Superguide. In het verleden was hij onder meer mediajournalist voor De Telegraaf. Daarvoor was hij onder meer politiek en financieel journalist bij NRC, Het Parool en SpitsNieuws.

Naast Goossens is zwemfenomeen Maarten van der Weijden de sportgast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur.

Verder duidt Ron Vergouwen wekelijks opvallende mediazaken uit het heden en verleden. De presentatie van het NPO Radio 1 programma is in van handen van Margreet Reijntjes. [RadioWereld.NL]