Frank Dane op De Perstribune bij NPO Radio 1

Radio 538-deejay Frank Dane is komende zondag te gast in het media- en sportprogramma ‘De Perstribune’ van Omroep Max, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1. Frank Dane, de broer van Robert Jensen, begint maandag aan zijn nieuwe dagelijkse middagshow op Radio 538.

Foto: video still Youtube

Dane keert daarmee terug op de radiozender die eind vorig jaar resoluut een streep zette door zijn ochtendprogramma vanwege dalende luistercijfers. Dane is behalve deejay ook één van de presentatoren van RTL Boulevard in het weekend.

Oud-tennisster Kristie Boogert is de sportgast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur.

Mediadeskundige Ron Vergouwen zorgt in De Perstribune voor passende fragmenten bij beide gasten. Ook reikt Vergouwen traditiegetrouw zijn Mediaweek Awards uit voor het radio- en tv-moment van de week. De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes. [RadioWereld.NL]