Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bevestigd: Mart Meijer van Radio 538 naar 3FM

Mart Meijer maakt de overstap van Radio 538 naar AvroTros en is vanaf september te horen op NPO 3FM. Mart wil op een vrolijke manier zijn liefde voor de muziek en interactie met de luisteraar samenbrengen op de radio. De geruchten over de overstap gingen al enige weken, maar zijn nu bevestigd.

Foto: Marie Wanders / NPO 3FM

Marts liefde voor radio begon op vijftienjarige leeftijd bij de lokale omroep. Hij was twintig toen hij voor het eerst op de landelijke radio te horen was in de nacht op Radio 538. De afgelopen maanden presenteerde hij programma’s in het weekend. Komende zondag (28 augustus) is hij al voor het laatst te horen op 538.

Mart is blij met zijn overstap. “Zo lang ik me kan herinneren zit NPO 3FM al in mijn hart. Ik heb dan ook heel veel zin om deel uit te maken van dit geweldige team!

Dank aan iedereen die 4 jaar 538 onvergetelijk heeft gemaakt. Groen-paars gaat nooit meer uit mijn aderen“, voegt hij er aan toe op Instagram.

Joost Strootman, eindredacteur radio bij AvroTros: “Ik ben heel erg blij dat één van de grootste radiotalenten van Nederland onze AvroTros-programmering op NPO 3FM komt versterken. Mart is een enorm gepassioneerde radiomaker die zowel een muziekprogramma als een show met meer personality kan maken. Ik heb heel veel vertrouwen in Mart en weet zeker dat we nog veel van hem gaan horen.

Meer informatie met betrekking tot de uitzendtijd volgt binnenkort. Oorspronkelijk werd hij gekoppeld aan Sophie Hijlkema voor een ochtendshow in het weekend. Echter, door het vertrek van Sander Hoogendoorn en Frank van der Lende naar Radio Veronica zijn er ook nog open plekken in de middag en avond in de programmering.

Mart is de tweede deejay die van 538 naar 3FM overstapt. Eerder werd Barend van Deelen al bevestigd voor de nieuwe middagshow. [RadioWereld.NL]