Qmusic herhaalt de ‘Q-top 500 van de Zomer’ vanaf vrijdag

Het kwik loopt deze week in Nederland weer op tot tropische temperaturen waardoor het Nationale Hitteplan wordt ingezet. Daarom herhaalt Qmusic de ‘Q-top 500 van de Zomer’ komend weekend tijdens de tweede hittegolf in korte tijd. Vanaf vrijdag 18.00 uur, direct na de Top 40, is de zomerse lijst het hele weekend te horen.

Foto: Qmusic

De hoogste nieuwe binnenkomers zijn Mart Hoogkamer met ‘Ik Ga Zwemmen’ (7), Camilla Cabello & Ed Sheeran met ‘Bam Bam’ (21) en Willy William met het nummer ‘Trompeta’ (29). De recordhouder van de lijst is Summer Jam 2003 van Underdog Project vs Sunclub, dat dit jaar voor de 4e keer bovenaan is geëindigd. Ook Daddy Yankee doet het goed, met een nummer 1 positie in 2019 met ‘Dura’ en in 2017 met de zomerhit ‘Despacito’ (met Luis Fonsi). [RadioWereld.NL]