Zoek
Sluit dit zoekvak.

Omroep West zet de deuren open

Bij Omroep West, de regionale publieke omroep voor het noordelijke gedeelte van Zuid-Holland, gaan op zaterdag (10 september) de deuren weer open. Tijdens de open dag van 11 tot 15 uur kan iedereen langs komen om te kijken hoe radio en televisie wordt gemaakt in het onderkomen in Den Haag, pal naast het knooppunt Ypenburg.

Foto: Omroep West

Altijd al eens binnen willen kijken en zelf aan de desk van het TV West Nieuws willen zitten? Je ziet ook hoe het TV West Nieuws wordt gepresenteerd, hoe de weersverwachting wordt gemaakt en er is een rondleiding over de redactie.

Maar het volgende staat ook op het programma: bingo met Johan Overdevest, popquiz met Melle Tuik, rondleidingen door het pand, presentatie Team West, i.s.m. de politie en op de foto met presentatoren. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten