Amazing 80’s op de regionale zender Radio West

Radio West staat van zaterdag 24 september tot en met vrijdag 30 september weer helemaal in het teken van de jaren ’80. Luisteraars kunnen weer helpen om de ‘Amazing Eighties Top 80’ samen te stellen. Vanaf maandag 19 september is stemmen weer mogelijk.

Foto: Omroep West

Tijdens de Amazing Eighties draait Radio West de hele week, 24 uur per dag, alleen maar muziek uit dat decennium op Radio West.

Van Klein Orkest tot Queen, van Madonna tot Sade en van Rob de Nijs tot Lionel Richie. En natuurlijk halen de presentatoren weer herinneringen op aan de hand van het nieuws en gasten van toen. [RadioWereld.NL]

Eén reactie

  1. Het is schandalig dat een regionale omroep een hele muzieksoort die zeer populair was in de 80’s (en bij velen nog steeds is), compleet overslaat bij de stemlijsten. Terwijl bijvoorbeeld de haagse hitlijsten er in de 80s mee vol stonden (Haagse Flitsende 50). Denk bijvoorbeeld aan Den Harrow, Ken Laszlo, Valerie Dore etc.

Reacties zijn gesloten.