Zoek
Sluit dit zoekvak.

One’sy Muller vanaf volgende week in de middag op Sublime

One’sy Muller is vanaf volgende week in de middag te horen op Sublime. Ze zal dit afwisselen met Angelique Houtveen. Het is de bedoeling dat ze allebei twee dagen in de week het programma presenteren, waarbij Muller de woensdag en donderdag voor haar rekening neemt. Op vrijdagmiddag blijft John Williams te horen.

Foto: Sublime

Begin augustus werd bekend dat Muller NPO Radio 2 inruilt voor Sublime. “Soulmuziek zit op allerlei manieren in mijn DNA“, vertelde ze bij de bekendmaking van haar overstap. “Ik ben er van huis uit mee opgegroeid, het is mijn favoriete genre en ik ben zelfs vernoemd naar de soulzangeres One’sy Mack.

Het mag dan ook geen verrassing zijn dat ik me als radio-deejay bij een zender als Sublime helemaal thuis voel. De paden van Angelique en mij hebben elkaar de afgelopen jaren meermaals gekruist op radiogebied. Nu slaan we samen een nieuwe weg in met De Sublime Middagshow.

Muller was sinds 2016 te horen op NPO Radio 2, waar ze de laatste periode de ‘Soul Night’ op zaterdagavond presenteerde. Komende zaterdag zwaait ze af bij Radio 2. [RadioWereld.NL]