Radio Veronica rijdt 7 oktober met trein door Nederland

Radio Veronica komt naar je toe dit najaar. Op vrijdag 7 oktober rijdt de Veronica Express door heel Nederland. Een dag lang rijdt deze trein van station naar station om artiesten en luisteraars op te halen. Ook wordt er live radio gemaakt vanuit de Veronica Express.

Om erbij te zijn kunnen luisteraars zich nu aanmelden via de site van Veronica. Wie van maandag 3 oktober tot met donderdag 6 oktober live in de uitzending wordt gebeld, mag daadwerkelijk aan boord. 3 Oktober start Veronica ook met de nieuwe programmering met onder meer Sander Lantinga in de middag, Marisa Heutink in de late ochtend en Sander Hoogendoorn in de avond.

De Veronica Express vertrekt 7 oktober rond half 9 vanaf station Hilversum en stopt onder meer in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Roosendaal, Den Bosch, Arnhem, Nijmegen en Zwolle. De rit eindigt weer in Hilversum waar de dag wordt afgesloten met een programma vol live muziek. [RadioWereld.NL]