Radio Veronica draait warm voor Top 1000 Allertijden; stembussen geopend

Radio Veronica zendt ook dit jaar weer de Top 1000 Allertijden uit. De lijst begint pas op 11 november, maar het station loopt nu al warm voor de lijst. Naast dat er gestemd kan worden, is De Bonanza met Rob Stenders nu tijdelijk omgedoopt tot De Tip Bonanza.

Tot en met vrijdag 4 november kunnen luisteraars tijdens de Tip Bonanza laten weten welk nummer echt niet in de Top 1000 Allertijden mag ontbreken.

Daarnaast kan er nu gestemd worden voor de Top 1000 Allertijden via de website van Radio Veronica, waarbij minimaal 5 en maximaal 25 nummers gekozen kunnen worden. De top drie telt dit jaar zwaarder mee. Zo telt iedere nummer 1 vijf keer mee, iedere nummer 2 drie keer en elke nummer 3 twee keer. De overige platen waarop een stem wordt uitgebracht telt telkens één keer mee bij de samenstelling.

Vorig jaar stond ‘Black’ van Pearl Jam op 1, gevolgd door ‘Roller Coaster’ van Danny Vera en ‘Stairway to Heaven’ van Led Zeppelin.

De Top 1000 Allertijden start dit jaar op vrijdag 11 november om 6 uur en eindigt op vrijdag 18 november om 19 uur. De vier dagen voor de start van de lijst, dus vanaf maandag 7 november, is op Veronica de Tip 1000 te horen met alle binnengekomen tips. [RadioWereld.NL]