Peter Heerschop krijgt column op vrijdagmiddag op NPO Radio 1

Peter Heerschop krijgt een column in het programma van Humberto Tan op NPO Radio 1. Dit heeft de cabaretier vrijdagmiddagprogramma bekendgemaakt. Daarmee accepteert hij de uitnodiging die Tan enige tijd geleden al deed. “Er gaat iets moois gebeuren.

Foto: video still stream

Heerschop benadrukt wel dat de column geen vervolg wordt op ‘Lieve Marianne’ die hij 20 jaar lang op vrijdagochtend verzorgde op Radio 538. “Dat wil ik na Edwin, Frank en Wietze echt afronden. Dat hoeft niet op een andere plek.

Volgende week vrijdag legt Heerschop zijn idee voor aan Tan. “Langzamerhand kom ik tot een idee dat volgens mij erg past bij jouw programma.

Eerder deze week werd al bekend dat Heerschop binnenkort in de ochtendshow op Radio Veronica tijdens het WK regelmatig zijn visie op de wedstrijden en het toernooi gaat geven. [RadioWereld.NL]