Peter Heerschop tijdens WK op Radio Veronica

Cabaretier Peter Heerschop is tijdens het WK voetbal te horen op Radio Veronica In de ochtendshow gaat hij regelmatig zijn visie op de wedstrijden en het toernooi geven. Het gaat vooralsnog om een tijdelijke terugkeer op de radio, zo benadrukt hij.

Foto: video still stream

Bij deze kunnen we dus officieel stellen dat Peter Heerschop tijdens het WK Voetbal op Radio Veronica in de Ochtendshow een bijdrage gaat leveren”, aldus presentator Tim Klijn donderdag tijdens de ochtendshow.

Ja ik ga toch wel dingen kijken, ik vind daar van alles van en ja, als jullie dan bellen en ik mag gewoon vertellen wat ik heb gezien en wat ik daarvan vind…dat lijkt me een goed idee”, aldus Heerschop.

Heerschop was 20 jaar lang wekelijks te horen met zijn column ‘Lieve Marianne’ op Radio 538. In september van dit jaar kwam hier een einde aan. [RadioWereld.NL]